Lipanj 26, 2017

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice

Zrinka Cvitešić u novoj kampanji Matije Vuice Fragile (Foto Jelena Balić)

Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice

Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom naziva Fragile, odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela.

Fragile – krhkoća i finoća, obilježje su njene nove veličanstvene kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.

Matija Vuica Fragile4 (1)
image-81314

Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije u kojima se najčešće susreće u kontaktu sa svojim klijentica podijeljena je u 5 cjelina. Tako se u njoj nalaze podkolekcije :

Matija Vuica Fragile2 (1)
image-81315

  • Wedding/elegant – vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva
  • Almost casual – za svečane trenutke neformalnijeg pristupa
  • Romantic – primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama
  • Sexy /Divalike – odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga
  • Cocktail/Festive – prigodna elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli
  • Matija Vuica Fragile6 (1)
    image-81316

Sve su to situacije u kojima se Matijine klijentice odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala, besprijekornu izradu, te garantiranu zamjetljivost!

Matija Vuica Fragile3 (1)
image-81317

Ova nova Matijina kolekcija prezentirana je kroz kampanju snimljenu na setu najviše produkcije s čak 24 suradnika pod vodstvom Viktora Drage, stilističke ekipe, fotografa, snimatelja i set dekoratera  i to na  lokaciji napuštenog staklenika razbijenih stakala koji je savršeni kontrast eleganciji, finoći tkanina i rafiniranom dizajnu,

Osim seta fotografija koje je snimila renomirana modna fotografkinja Jelena Balić, suradnica brojnih stranih i domaćih modnih magazina, snimljen je i odličan video, koji osim samih trenutaka snimanja donosi i virtualnu prezentaciju koja će svim zaljubljenicima u Matijin rad omogućiti da pogledaju kolekciju u toplini svog doma.

Matija Vuica Fragile1 (1)
image-81318

Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je Zrinka Cvitešić, prekrasna proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Naime, poznato je kako Zrinka nosi Matijine haljine na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena.

Matija Vuica Fragile7 (1)
image-81319

Cijela kolekcija FRAGILE  dostupna je uz prethodni dogovor u atelieru Matije Vuice, a dizajnerica Vam ovim putem želi sve najbolje u 2017 godini!

Dizajner Matija Vuica
Make up: Mihaela Dodić
Kosa: Ivica Palinić
Asistent kostimografije: Marko Plukavec
Modeli: Talia models
Produkcija i režija : Viktor Drago

Piše D.T. Foto Jelena Balić

About The Author

Related posts